Drón monitoring szolgáltatásaink

Vadkár/Viharkár becslés

Nem várt esemény, ami ellen néha az gazdák semmit sem tehetnek. Ezen szolgáltatásunk lehetőséget nyújt a vad és vihar károk felmérésében GPS alapú meghatározásukban és akár vetületi ábrázolásában. Így a vadásztársasághoz, vagy a biztosítóhoz egy teljes körű jelentéssel a kezében mehet. 

Növényegészségi állapot felmérés

Hasonlóan a gyomosodás felméréshez, itt is szoftveres kielemzést követően kapunk egy képet a területről, amelynek köszönhetően sávokban színek alapján elhatárolva rajzolódik ki a területen az egészséges, a beteg, és az élettelen növény.

Ehhez speciális NDVI kamerát használunk amely a szemmel nem látható fényt a növényről visszaverve méri.

Gyomosodás felmérés

Az adott területről légi felvételt készítünk majd ezt követően a képeket kielemezzük. Ezek alapján szinte cm-re pontosan megmutatjuk, hol található gyomosodás a növénykultúrában. 

Terület határ meghatározás

GPS alapú terület meghatározás, így a régóta fennálló átszántás, vagy telekvita kérdése többé nem okozhat problémát.

Növényporozás

Speciális szolgáltatásunk amely során a pilóta a drónnal elrepül a porzós növények felett, így elősegítve azok virágporának továbbjuttatását. Olyan területen ajánljuk ahol a természet általi porzás (rovarok, szél) valami oknál fogva nem vezetne eredményre. 

Ipari monitoring

Ingatlan felmérés

Ingatlan és építési terület eladásához/vásárlásához szükséges teljes területet lefedő légi fotók, videók készítése. Így a vásárló egészében láthatja a területet.

 Ingatlanosoknak ajánlva! 

Terület 3D modell készítés

Légi fotókból amelyek GPS pontokból állnak egy 3D modell készítése amely segít  vizuálisan szemrevételezni a területet. Legyen szó műemlék restaurálásáról, építkezésről, vagy csak virtuális séta készítése a cél. 

Területalapú mérések

Darabszám, távolság, pontháló, felület, terület számítás, mélység és magasság pontos meghatározása. 

Felület modell

A felmért területről vetületi ábra készül, amely térben ponthálóval ábrázolja a kiemelendő területet. Ideális fóliák, tetőszerkezetek, hídak, vagy egyéb nehezen mérhető terület felületének pontos meghatározásához.

Drónitoring
Felszálltunk 2020
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el