ESKÜVŐ


Ezt az oldalt külön a "Nagy Nap" szervezőinek állítottuk össze! Számos esküvő áll már a hátunk mögött és ismerjük a szervezés minden nehézségét. Pont ezért vesszük le a vállatokról a terhet és kínáljuk számotokra a legpraktikusabb 

Esküvői Csomagunkat!

Ennek a lényege, hogy nem kell külön fotós, drónos, videós, és ceremónia mesterért szaladgálni hiszen ebben a csomagunkban mindet mi kínáljuk! A speciális csomag árajánlatához vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ceremónia mester

Az esküvők ikonikus alakja akitől szem nem marad szárazon és vendég sem marad ülve. Folyamatosan tartja veletek a kapcsolatot az esküvő előtt is, így hatalmas szervezési terhet vesz le a vállatokról, hogy Ti a nagy napot csak élvezzétek!

Esküvői fotós

Portré, first look, kreatív, családi fotózás. Minden egyben egy helyen. Gyönyörű képek rövid határidővel. Minden fontos mozzanat mehet az albumba, vagy a keretbe!

Esküvői videós

A videós mindenhol ott lesz, hogy a fontos pillanatokat visszanézhesd. Az elkészült videóból egy profin összeállított kisfilmet készítünk a legjobb jelenetekkel, vagy ahogy Ti kéritek. Ráadásul egy héten belül nálatok a videó!

Esküvői drónos

Lenyűgöző légi videók és képek, melyek felejthetetlenné teszik a visszaemlékezést. A videóssal együttműködve azonos minőségű videókat készítünk, hogy életetek mozifilmje kiváló minőségben pöröghessen!

Drónitoring
Felszálltunk 2020
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el