Amit a Dronitoring nyújt:

Hivatásunk a tökéletes esküvői drónvideók elkészítésében és a mezőgazdasági precíziós felmérésekben áll. Számtalan esküvő, valamint több hektárnyi terület lerepülése áll mögöttünk, de legjobb ajánló levelünket az elégedett vásárlóink jelentik! Tartozzon Ön is közéjük és élvezze szolgáltatásainkat!


I. Esküvők/rendezvények megörökítése

Manapság egyre elterjedtebb a fiatal párok körében, hogy nem csak DJ legyen az esküvőn, hanem a fotós mellé társuljon egy drónos is, hiszen a magasból szinte új világ nyílik meg. Lélegzetelállító fotók, videók készülnek fentről, amit egy fotós sem tud utánozni hiába.

A Dronitoring ebben is kiválóságot nyújt, ugyanis egyediségünk a gyönyörű videók mellett az egyhetes határidőt vállalunk. A kényes helyeken is megpróbálunk rögzíteni, melyet tapasztalt nemzetközi jogosítvánnyal rendelkező pilótáink hajtanak végre.

Az ifjú pár kéréseinek igyekszünk maximálisan eleget tenni. A számukra létrehozott Esküvői Csomag a legkedvezőbb árakat tartalmazza!

Tisztában vagyunk vele, hogy a közös képek készítése mindig nyűg a rokonoknak -aki mást mond hazudik-, de nálunk úgy készülnek a videók, hogy nem kell hosszú perceket tölteni a semmibe meredő bámulással. A drónok látványa nem csak a kicsiknek újdonság, hanem a felnőttek is aktívabban figyelik így olyan nincs, hogy ne élveznék a videózást.

 Tudjuk, hogy sokan szinte azonnal megnéznék a felvételeket ezért is vállalunk ilyen rövid határidőt! Hiszen nálunk Önök az elsők!


II. Mezőgazdasági monitorozás.

A precíziós mezőgazdaság a modern társadalom élelmiszer ellátásának alappillére. A túlnépesedés veszélyéhez közel a termelő gazdáknak szüksége van a legkorszerűbb technikai eszközökre, berendezésekre, hogy még hatékonyabban tudjanak ugyanakkora területen termeszteni.

EBBEN SEGÍTÜNK MI!

Az általunk működtetett drónokra speciális kamerát szereltünk, amely a termőterület felett elrepülve egy GPS pontosságú úgynevezett ortofotó sorozatot készít, majd az elvégzett munka után a drón vissza száll a kiindulási pontra. Ezt követően az elkészült képeket egy általunk használt speciális program segítségével feltöltjük és kapunk egy szoftveresen elkészített térképet a területről. A speciális kamerának köszönhetően a növényekről visszaverődő napfényt a kamera dokumentálja, amit a szoftverben különböző skálán vizsgálva kapunk egy pontos eredményt a növény egészségügyi állapotáról. Ez alapján lehet pontosan meghatározni, hogy pl. szükséges e növényvédőszer kijuttatása a területre, vagy vannak e beteg növények. Ha csak kis mértékben szükséges a permetezés MI azt is megmondjuk, hogy hol kell végrehajtani. Így nem kell drága növényvédő szereket, munkásokat egész nap alkalmazni, egyszerűen csak az adott foltban kell végrehajtani a növényvédelmet.

Ezen kívül az esetlegesen felmerülő vad- és viharkárok felbecslésének GPS pontosságú terület kijelölése is lehetséges nem csak síkban. Például, ha a vaddisznók nem csak a termést fogyasztották el, hanem egy nagyobb foltban dagonyázót is kialakítottak maguknak, akkor mi a kitúrt terület mélységét is meghatározzuk vetületi térkép segítségével.

Ha tájékoztatónk felkeltette érdeklődését, írjon, hívjon minket személyes konzultáció vagy esetleges árajánlattal kapcsolatban. Amire szükségünk lesz az a Termék kategória megnevezése (esküvő/mezőgazdaság), a rögzítés helye, valamint a kívánt szolgáltatás(ok), vagy csomagok megjelölése. Ha nem tud dönteni MI SEGÍTÜNK, hogy Önnek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk

Akciók, nyeremények tudástár, információk, Blogbejegyzések

LEGYÉL TE AZ ELSŐ, AKI ÉRTESÜL AZ ÚJDONSÁGOKRÓL!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Minőségi tartalmat küldünk nem szemetet!

Drónitoring
Felszálltunk 2020
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el